Aile Eğitimleri

Veli seminerleri ve "Anne-Baba Okulu" grup çalışmaları yaparak çocuk eğitimi konusunda velilerimizi bilgilendiriyoruz.

Ergenlik Dönemi çocuklarının gelişimleri açısından yaşanacak değişimler konusunda anne-babaların daha bilinçli olmaları adına dönemin fiziksel, duygusal ve sosyal gelişim özellikleri, ergen-aile ilişkileri ve çatışma yönetimi konu başlıklarında velilerimize bilgilendirmeler yapıyoruz.

Sınav Sistemi Bilgilendirme Seminerleri

“TEOG Sınav Sistemi” ile ilgili velilerimizin bilmesi gereken tüm konuları ve detayları -son değişiklikler doğrultusunda- aktararak öğrencilerimizin sınav hazırlığında onlara destek olmalarını hedefliyoruz.

Sınav Kaygısı ve Aileye Düşen Görevler

Sınav kaygısı, sınav kaygısının sebepleri, ailenin okul başarısına etkisi, anne-babalara düşen görevle konusunda velilerimizi bilgilendiriyoruz.

Anne-Baba Okulu

"Anne-Baba Eğitimi" kapsamında  “Etkili İletişim-Çatışma Çözme Yöntemleri, Öfke Yönetimi, Gelişim Dönemi Özellikleri, Ergenlik Dönemi" vb. konularda grup çalışmaları yaparak  velilerimizin kendi deneyimlerini paylaştıkları bir etkileşim ortamında bilgi edinmelerini sağlıyoruz.