10 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Programı

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi öğrencileri, üzerinde yaşadığımız cennet vatanı bizlere armağan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 80. yıldönümünde büyük bir özlem, minnet ve şükranla  andık. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programda duygu dolu anlar yaşandı.

11 Fen A sınıfı öğrencilerimizden Nisa Derici,  Atatürk idealini tüm ülkede, tüm millette nasıl yaşatılacağına dair günün anlam ve önemini belirten duygu dolu konuşmasını gerçekleştirdi.

10 A sınıfı öğrencimiz Tarık İsmail Erkmen 'Mustafa Kemal'i Düşünüyorum isimli şiiri seslendirdi. Ardından müzik zümresinin düzenlediği oratoryo gösterisi gerçekleştirildi. Okunan şiirler, okul koromuzun seslendirdiği Atatürk’ün sevdiği şarkılar, Türk Tarih Kurumu tarafından hazırlanmış Atatürk’ün son günlerini anlatan belgesel büyük beğeni gördü. Uzun süre alkışlandı. Programın finalinde salonda seyircilerin arasındaki 11.sınıf öğrencilerimiz 1881 yılından itibaren yıl yıl Atatürk'ün okuduğu okulları, yaptığı devrimleri seslendirdi ve nihayet 10 Kasım 2018 sabahı 'Atatürk burada kalbimizde' diye haykırdı. Hemen akabinde 12 D sınıfı öğrencisi Baran Can Kırca'nın Sarı Zeybek gösterisi ile programımız sona erdi.  Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi Müdürü Selçuk Erdem, programa katılan velilere, öğrencilere, programda emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür etti.