10.sınıf Velilerimize Alan Seçimi Bilgilendirmesi

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi 10.sınıf öğrencilerimizin mart ayı içerisinde yapacakları alan seçimi konusunda velilerimize bilgilendirme semineri yapıldı.Okul müdürümüz Selçuk Erdem velilerimize bir açılış konuşması yaptı ardından 9 ve10.sınıf Müdür Yardımcımız Ekrem Tok,bu seneki 10.sınıf öğrencilerimizin genel durumları ile ilgili bilgi verdi ve birinci dönem okulumuzda yapılan etkinlikler,sosyal sorumluluk projeleri hakkında velilerimize bilgi aktarımı yaptı.Psikolojik Danışmanımız Sare Velidedeoğlu,alan seçimin ne olduğu,hangi alanlardan hangi mesleklere yönelebilirler,hangi alanda hangi derslerden sorumlu oluyorlar,öğrenciler alan seçerken nasıl hatalara düşüyor gibi konularda velilerimizin aklında bulanan soru işaretlerini cevapladı.11 ve 12.sınıf Müdür Yardımcımız da gelecek yıl 11.sınıf YGS-LYS programı hakkında velilerimize bilgiler verdi.Seminerimize katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.