11.Sınıf Velilerimize YGS-LYS Semineri

Özel Mürüvvet Koleji ve Fen Lisesi 11.sınıf velilerimize YGS-LYS hakkında bilgilendirme yaptık.Gelecek yıl üniversite sınavına girecek öğrencilerimizin velilerine, üniversite sınavlarında yapılan son değişiklikler,meslek gruplarına getirilen baraj puanları ve ilk defa bu sene uygulanacak olan açık uçlu soruların nasıl olacağı hakkında bir seminer düzenledik.Okul Müdürümüz Selçuk Erdem önce velilerimize hoşgeldiniz diyerek bu sene yapılan etkinliklerimiz hakkında bilgi verdi,ardından Rehber Öğretmenimiz Sare Velidedeoğlu sınav hakkında bilgilendirme yaptı ve Müdür Yardımcımız Berna Öztürk gelecek yıl öğrencilerimize uygulayacağımız Üniversite Sınavına Hazırlık kursumuzun içeriğini anlattı.Bu yıl kursumuza katılan öğrencilerimizden aldığımız geri dönütler üzerine kurs programımızda yaptığımız değişiklikleri ve kurs programında önemsediğimiz konuları velilerimize aktardı.Programın son bölümü ise,velilerimizin merak ettikleri konulara cevap bulabilmeleri için soru cevap şeklinde geçti.Seminerimize katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.