11.Sınıf Velilerimize YKS Semineri

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi 11.sınıf velilerimize yönelik üniversite sınav sistemi ve 2018-2019 eğitim öğretim yılında okulmuzda  ki ''Üniversite Hazırlık Programı'' hakkında bilgilendirme amaçlı bir veli toplantısı yapıldı.Toplantıda okul psikolojik danışmanımız Sare Velidedeoğlu tarafından bu yıl değişen üniversite sınav sistemi, sınavın bölümleri, branşlarda ki soru sayıları, puanlama sisteminde ki değişik ve puanlama sisteminde meydana gelen değişikliğin alanları nasıl etkileyeceği konusunda bilgilendirme yapıldı.Yükseköğretim Kurumları Sınavında ki birinci bölüm ve ikinci bölüm olan TYT ve AYT'nin hangi konuları kapsadığı konusunda veliler bilgilendirildi.YKS tanıtımının ardından 11. ve 12. sınıf Müdür Yardımcımız Berna Kılıç tarafından 2018-2019 eğitim öğretim yılında okulumuz da yürütülecek ''Üniversite Hazırlık Programı'' hakkında bilgilendirme yaptı.Üniversite Hazırlık Programın da ki  haziran ve ağustos kamp programlarının nasıl olacağı, toplamda kaç saat yapılacağı, bu kamp programlarında branşların bitirilecek olan konuları hakkında velilerimiz bilgilendirildi.Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi Müdürü Selçuk Erdem, velilerimize yedi yıldır verdiğimiz mezunlarımızın başarıları hakkında bilgi verdi.Seminerimize katılan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.