12 Mart İstiklal Marşı'nıın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy Sergimiz Açıldı

Özel Mürüvvet Evyap Koleji & Fen Lisesi 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü dolasıyla Mehmet Âkif Ersoy ve İstiklal Marşı başlıklı sergi açılışını yaptı.

İstiklal Marşımızın kabulünuün 96. , Mehmet Akif Ersoy'un ise 71. yıl dönümü sebebiyle okulumuz 11. sınıf öğrencileri ve edebiyat öğretmenleri tarafından sergi hazırlandı. Mehmet Akif Ersoy'un "İstiklal ruhu" ile yazdığı o muhteşemler dizelerle donatılan sergimizin ilk bölümünü  şairimizin aile fotoğrafları, ikinci bölümde kağıt sanatından yapılmış Âkif çelengi, üçüncü bölümde öğrencilerimiz tarafından yapılmış şanlı Türkiye haritamız ve dördüncü bölümde şairin en özel şiirlerinden seçmeler yer alıyor.

Öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından büyük ilgi gören sergi mart ayının sonuna kadar açık kalacak.