2. Fotoğraf Sergimizi Açtık

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi Fotoğrafçılık kulübü öğrencileri  1 Haziran 2018 Cuma günü okul fuaye alanında ikinci sergilerini açtılar. Fotoğraf Sanatçısı Şeniz Özbey'den yıl boyunca 60 saatlik fotoğrafçılık eğitimi alan öğrenciler, sergi ile hünerlerini tüm okula göstermiş oldular.  Bu mutlu törende fotoğraf sanatçısı Şeniz Özbey öğrencilerine teşekkür edip ortaya konulan çalışmaları övgüyle andı. Sergide 7 öğrencimize ait 34 eser yer buldu. Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi Müdürü Selçuk Erdem , Hızlı Okuma ve Etkin Algılama eğitmeni  İbrahim Yıldız’ın da  katıldığı fotoğraf sergisinde davetliler fotoğrafları tek tek incelediler. 2017-2018 Eğitim Öğretim döneminde fotoğrafçılık kulübü  içinde eğitim alan ve  bize bu mutluluğu yaşatan öğrencilerimiz; Duygu Kudat, Simay Yücel, Simay Türkeroğlu, Azra Demir ,Mina Mustafazade, Nazlı Deniz Değer, Aslı Yılmaz  oldu tekrar teşekkür ederek hayat boyu başarı ve mutluluk diliyoruz.