2017 Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi Mezuniyet Töreni

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi 2017 Mezuniyet Programı, okulumuz bahçesinde muhteşem bir törenle gerçekleştirildi.

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için en kıymetli varlıklarını, canlarını feda eden tüm şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve büyük bir coşku ile İstiklal Marşımızın okunması ile program başladı.

Özel Mürüvvet Evyap Okulları Yönetim Kurulu Başkanları, idarecileri, öğretmenleri, mezun olacak  öğrencilerimiz ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen program, okulumuz  müzik öğretmenlerinin canlı performansı ile başladı. Yemeğin ardından mezuniyet törenine geçildi. Okul Müdürümüz Selçuk Erdem gecenin anlam ve önemine dair özlü bir hitapta bulundu ve konuşmasına Özel Mürüvvet Evyap Okullarına adını veren Rahmetli Mürüvvet Evyap Hanımefendiyi minnet şükran ve saygı ile anarak başladı. Okul Müdürümüz Selçuk Erdem, her mezuniyetin yeni bir başlangıç olduğunu, karar verirken  aklın ve kalbin sesine kulak verilmesi gerektiğini ve en önemlisi, ne iş yapılırsa yapılsın  severek yapılması gerektiğini vurguladığı konuşmasını, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bir sözü ile sonlandırdı. “Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek olan sizlersiniz.” Özel Mürüvvet Evyap Anadolu Lisesi ve Özel Mürüvvet Evyap Fen Lisesini derece ile bitiren öğrencilerimizin okul kütüğüne plaketlerinin çakılması,  ilk üçe giren öğrencilerimizin konuşmaları ve  ödüllerinin verilmesi sırasında başta ailelerinde olmak üzere duygu dolu anlar yaşandı. Diplomalarını annelerinin babalarının ellerinden alan mezunlarımızın yüzlerindeki ışık  fotoğraf karelerine yansıdı. Özel Mürüvvet Evyap Anadolu Lisesi birincisi; Özge Elmas, Özel Mürüvvet Evyap Fen Lisesi birincisi; Nilüfer Çetin oldu. Programda tüm mezun olacak öğrencilerimizin eski ve yeni  fotoğraflarından derlenen nostalji videosu gösterildi ve büyük ilgi gördü. Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi Md.Yardımcısı Berna Öztürk, mezun olan öğrencilere plaketlerini sunarken, en içten başarı ve mutluluk temennilerini iletti. Programın sonlarına doğru öğretmenlerimiz ile öğrencilerimiz hep birlikte sahneyi doldurup hatıra fotoğrafı çektirdiler. Mezuniyet töreninin finalinde büyük bir coşku ve heyecanla kepler fırlatıldı. Öğrencilerimizin umutlarını  temsil eden dilek fenerleri uçuruldu. Biz de bütün mezunlarımıza uçurdukları  balonlara yükledikleri güzel dileklerinin gerçekleştiği bir hayat diliyoruz. Yolları açık olsun.