2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni

Özel Mürüvvet Evyap Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu 2018-2019 eğitim öğretim yılı açılış töreni, velilerin de katılımıyla coşkulu bir tören ile gerçekleşti. Program; Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğü uğrunda canını veren tüm şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşımız ile başladı.

Tören, Özel Mürüvvet Evyap Ortaokulu Müdürü Mustafa Seçkin'in açılış konuşması ile devam etti. Özel Mürüvvet Evyap Okullarının 2008 yılının Eylül ayında eğitim-öğretim faaliyetlerine başladığını belirten Okul Müdürü Mustafa Seçkin konuşmasında; bu 11 yıllık süreçte çok ciddi mesafe kaydederek öğrenci sayısıyla 1000'i aştıklarını ve her geçen yıl  başarılarına yenilerini ekleyerek ismini başarı ve kalite ile anılan bir kurum haline getirdiklerini ifade etti. Sözlerine "11. yılımızda daha güzel başarılara imza atmak için hep beraber çalışacağız. Hedefimiz her zaman bir önceki yıl kazandığımız başarıların üzerine yenilerini ekleyerek hep daha iyisini yapmak ve başarılarımızı bir çıta daha yükseğe taşımaktır." şeklinde devam etti.

4. sınıf öğrencimizin "Okuluma Hoşgeldiniz" adlı şiirini okumasının ardından 4-B sınıf öğretmeni Sevtap Coşkun tüm öğretmenler adına bir konuşma yaptı. Ardından Evyap Ailesi adına Evyap Holding İcra Kurulu Başkanı Mehmet Evyap, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı iyi dileklerini içeren bir konuşma yaptı.

Tören; Özel Mürüvvet Evyap Okulları Müzik Öğretmenleri Bige Öner, Şule Güner, Banu Sarıkaya , Mustafa Ersen ve Mustafa Güzel'in müzik dinletilerinin ardından 4.sınıf öğrencilerimizin okulumuza yeni katılan 1.sınıf öğrencilerine “Merhaba Çiçek Taktimi” ile sona erdi.