2018 2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Açılış Programı

Özel Mürüvvet Evyap Okulları 2018-2019 eğitim-öğretim yılı açılış töreni, okul konferans salonunda velilerin de katılımıyla coşkulu bir tören ile gerçekleşti. Program; Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğü uğrunda canını veren tüm şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşımız ile başladı.

Tören, Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi Müdürü Selçuk Erdem'in açılış konuşması ile devam etti. Özel Mürüvvet Evyap Okullarının 2008 yılının Eylül ayında eğitim-öğretim faaliyetlerine başladığını belirten Okul Müdürü Selçuk Erdem  konuşmasında; bu 11 yıllık süreçte çok ciddi mesafe kaydederek öğrenci sayısıyla 1000'i aştıklarını ve her geçen yıl  başarılarına yenilerini ekleyerek ismini başarı ve kalite ile anılan bir kurum haline getirdiklerini ifade etti. Sözlerine "Bu yıl bizim için heyecan verici bir yıl. 11. yılımızda daha güzel başarılara imza atmak için hep beraber çalışacağız. Hedefimiz her zaman bir önceki yıl kazandığımız başarıların üzerine yenilerini ekleyerek hep daha iyisini yapmak ve başarılarımızı bir çıta daha yükseğe taşımaktır." şeklinde devam etti.

Mezun öğrencilerimiz  Elif Pulatoğlu, Tuana Dündar, Şevval Yılmaz ve Oğuzhan Hava tüm öğrenciler adına konuşma yaptılar. Program 2018 üniversite başarılarının sunumu ile devam etti. 2017-2018 yılının faaliyetlerini gösteren slayt ile program  son buldu.