2018 Kanguru Matematik Sınavı

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi  öğrencileri 19 Mart 2018 Pazartesi günü Kanguru Matematik Sınavına girdiler.

Kanguru Matematik Sınavı, Fransa merkezli "Kangourou Sans Frontieres" Derneğine bağlı olarak 80 ülkede uygulanıyor. Derneğin kurucu ve yöneticileri Uluslararası Matematik Olimpiyatlarında da yöneticilik yapan farklı ülkelerden akdemisyen matematikçilerden oluşuyor.Bu yılki sınavın seçmelerine Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi  öğrencileri büyük ilgi gösterdi. Okulumuz Matematik öğretmeni Fikret Mermer'in organizesinde sınava katılan öğrencilerimize  katılım sertifakası ve hediyeleri  3 Nisan 2018 Salı günü yapılan bir törenle okul müdürümüz  Selçuk  Erdem tarafından verildi.