23. Türkiye Felsefe Olimpiyatları

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi felsefe öğretmenimiz tarafından, öğrencilerimizin yaratıcı düşünme ve araştırma ruhunu geliştirmek, düşünme uğraşısının kendi başına değerini göstermek,düşünsel etkinliklerle ilgili yarışma ruhu yaratmak, bilginin antropolojik temelleri üstünde düşünmeye teşvik ederek, bilimsel çalışmaların etik gereklerle bütünleşmesine yardımcı olmak, çağdaş dünyanın düşünsel ve etik problemleri üzerinde düşünme yeteneğini geliştirmeye ortam hazırlamak, okullarda insancıl düşüncenin ve eğitimin geliştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla 23 Kasım 2018 tarihinde  "Okul İçi Felsefi Deneme Yazma" yarışması düzenlendi. Yarışmanın ön elemesi sonucunda 12 -A sınıfından Arda Cem Çakmak öğrencimiz seçilmiştir. Öğrencimiz, 2 Aralık Pazar günü 23. Felsefe Olimpiyatına katılarak okulumuzu temsil etmiştir.  Dört saat süren felsefi deneme yarışmasında harcadığı emek için öğrencimizi tebrik eder ve başarılar dileriz.