5. Sınıf Öğrencilerimizin ''Edebiyat Günleri'' Etkinlikleri

5. sınıf öğrencilerimize “Edebiyat Günleri’’ kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Etkinliklerin ilk seansında okuma kitapları yazarlarımızdan Habib BEKTAŞ ve Aslı DER ile söyleşi saatinde buluştular. Yazarlarımızın kitap yazma maceralarını dinlediler. Kitaplar hakkında merak ettiklerini, okudukları kitaplar ile ilgili düşüncelerini yazarlarla paylaştılar. Daha sonra Aslı ÖZCAN’ın yaptığı kitap etkinlikleri ile hem eğlendiler hem de öğrendiler. Öğrencilerimiz, ilk seans sonunda yazarlarımıza kitaplarını imzalatarak yaşadıkları günü hoş bir anı haline getirdiler. Etkinliklerin ikinci seansında ise 5. sınıf öğrencilerimiz dönem içinde okudukları kitapların sunumunu yaparak kendi yazdıkları senaryoları sahnede oynayarak izleyicilere keyif dolu anlar yaşattılar.

5A sınıfına Endişe Ağacı, 5B sınıfına Küçük Prens, 5C sınıfına Mutlu Kentin Yöneticisi, 5D sınıfına Küçük Cadı Şeroks ve 5E sınıfına Söz Kulağa Yazı Uzağa adlı kitapları okuyup ortaya koydukları performanstan dolayı Türkçe Zümresi adına teşekkür ederiz.