7 ve 8. Sınıflara Yönelik "Ergenlik Dönemi" Öğrenci Semineri

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi tarafından 7 ve 8. sınıf öğrencilerine "Ergenlik Dönemi" konulu sunum yapılmıştır. Sunumda, ergenlik dönemi tanımı, psikolojik ve fiziksel değişimler, kişisel bakım, sınırlar ve "hayır" diyebilme konuları ele alınmıştır. Ayrıca kişisel bakım, sınırlar ve cinsel gelişim ile ilgili kız ve erkekler daha detaylı bilgilendirilmek üzere gruplandırılarak ayrı ayrı sunum yapılmıştır. Erkek öğrencilere, ilkokul psikolojik danışmanı Ersin Ciğerci sunum yaptı. Sunuımda öğrencilerin içinde bulundukları dönemi tanıyarak daha sağlıklı şekilde ergenlik dönemini tamamlamaları ve karşılaştıkları problemler karşısında kendilerini tanıyarak daha etkili çözümler bulabilmeleri amaçlandı. Desteklerinden dolayı Ersin Ciğerci ve Ömer Karadayı'ya teşekkür ederiz.