8. Sınıflar TEOG Hazırlıkları

8. sınıf öğrencilerimiz TEOG sınavına hazırlar. Sene başından beri yaptıkları çalışmaların sınavını verecekleri gün çok yaklaştı. Girecekleri sınavda en küçük bir hataya dahi yer vermek istemeyen öğrencilerimiz ders hazırlıklarını tamamladıktan sonra örnek TEOG deneme sınavları yaparak hem sınav atmosferini yaşamak için hem de tecrübe edinmek düşüncesiyle 15 denemeyi başarıyla tamamladılar. Bu sınavlardan ikisini ise tıpkı TEOG sınavında olduğu gibi her ders için bir ders saati ayırarak gerçeğine uygun bir şekilde tamamladılar. Bu hazırlık aşamalarında öğretmenler öğrencilere sürekli destek olurken okul idaresi de gerekli imkan ve ikramları sağladı. Girecekleri sınavda tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.