Acil Durum Tatbikatı Yaptık

Özel Mürüvvet Evyap Okullarında 31 Ekim Pazartesi günü 6. dersin sonlarına doğru sirenler çaldı.

Tatbikat öncesinde öğretmenlerimiz tarafından bu konu hakkında bilinçlendirilen öğrencilerimiz, ellerini kafalarının üzerinde birleştirip sıraların hemen yanına çökerek bir müddet olası depremin geçmesini beklediler. Okul idarecilerinin ve öğretmenlerinin kontrolüyle çıkış kapılarından okulu boşalttılar. Okulu boşaltan öğrencilerimiz, dış bahçede yer alan girişteki servis alanına yönlendirildiler.

Özel Mürüvvet Evyap Ortaokulu Müdür Yardımcısı Bülent Aysan, muhtemel bir depremde neler yapılması ve neler yapılmaması gerektiğini öğrencilerimizle paylaştı. Okulumuzda yapılan tatbikat, amacına uygun olarak başarıyla tamamlandı.