Ankara Gezisi

Özel Mürüvvet Evyap Fen Lisesi

Felsefe Öğretmenimiz Nihan Ağca'nın düzenlediği Ankara Gezisi, Zahid Öner Öğretmenimizin yardımları ve 11 Fen sınıfı öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Gezinin amacı; ODTÜ III. Ulusal Uygulamalı Etik Kongresi'ne katılarak öğrencilerde bilim, teknoloji, inovasyon ve tıp alanlarına ilişkin etik felsefe sorularının neler olabileceğine dair farkındalık yaratmaktı.

ODTÜ Teknokent'in içindeki Taleworlds oyun yazılım şirketi yazılımla ilgilenen öğrencilere kodlama ve oyun tasarımı konusunda bilgi verdi.

ODTÜ Kampüsü ve Hacettepe Üniversitesinin Beytepe Kampüsü gezildi.

Gezinin ikinci günü ise; Rahmi Koç Müzesi, Ankara Kalesi, Anadolu Medeniyetleri ve Etnografya Müzesi ziyaretleri yapıldı. Öğrencilerimiz gezinin amacına uygun olarak dolu dolu iki gün geçirmiş oldu.