Basketbol İdmanlari

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi Basketbol takımımız bu sene Hırvatistan'ın Poreç şehrinde yapılacak olarak Liseler arası Dünya Basketbol Şampiyonasına gidebilmek için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 2013 yılında namağlup, sırasıyla İstanbul, Türkiye ve  Dünya şampiyonu olan basketbol takımımız  azimle çalışmaya devam ediyor. 2017 yılında da bu başarıyı tekrarlamak için takım antrenörü Polat Kaya ile beraber disiplinli ve hırslı bir şekilde hazırlanıyorlar. Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi Okul Müdürü Selçuk Erdem ve  Basketbol Takım Koordinatörü Sead Ok, tüm çalışmaları yakından takip etmekte ve öğrencilerle yakından ilgilenmektedir.Bu uzun yolculuğun ilk kısmı olan İstanbul Şampiyonası 15 Kasım 2016  tarihinde başlayacak.Heyecanla maçların başlamasını bekleyen basketbol takımımıza başarılar diliyoruz..