Basketbol İstanbul Şampiyonası Başladı

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi Basketbol Takımımızın katıldığı Liseler Arası İstanbul Şampiyonası 26 Aralık 2016 Pazartesi günü başladı. Turnuvadan önce takım oyuncularımız,Basketbol Koordinatörümüz Sead Ok ve Okul Müdürlerimiz Selçuk Erdem,Nurettin Demirci ve Muaz Çal eşliğinde bir motivasyon yemeği yediler.Basketbol Takım Koordinatörümüz Sead Ok ve Lise Okul Müdürümüz Selçuk Erdem,oyuncularımıza güvendiklerini ifade ettiler ve turnuva da başarılar dilediler.26.Aralık Pazartesi günü basketbol takımımız ilk maçlarını Bahçelievler Dede Korkut Lisesi ile yaptı ve maçı 106-34 gibi farklı bir skorla kazandılar.İkinci maçlarını Kabataş Lisesi ile yapıp 82-28 gibi bir skorla sahadan galip ayrıldılar.Ve grubun son maçı St.Joseph Lisesi maçın da rakibimiz maça gelmediği için hükmen 20-0 galip ilan edildik.Takım Koordinatörümüz Sead Ok'un ve Takım Antrenörümüz Polat Kaya'nın ciddi ve disiplinli duruşları oyuncularımızında ciddiyeti elden bırakmamalarının en büyük nedeni oldu.Cuma günü başlayacak olan çeyrek final grup müsabakaları öncesi, ilk grup maçlarında tüm takım oyuncularının oyun şansı bulması ve iyi oyun sergilemelerinden dolayı,takımın motivasyonunun en üst seviye de olması bizim için en önemli unsurdur. Basketbol takımımıza çeyrek final grup maçlarında başarılar dileriz.