Basketbol Takımımız Finalde

Özel Mürüvvet Evyap Koleji Ve Fen Lisesi Basketbol Takımımız İstanbul Şampiyonası yarı final müsabakasın da Anakent Kolejini 69-44 gibi bir skorla geçip 5. kez üst üste adını İstanbul finaline yazdırdı. Takım Koordinatörümüz Sead Ok yaptığı açıklamada, takımımızın en önemli 5 oyuncusunun sakatlıklarından dolayı, oynayamamalarına rağmen tüm takım olarak sergiledikleri büyük mücadele sayesinde finale kaldıklarını belirtirken, Okul Müdürümüz Selçuk Erdem oyuncularımızı ve takım antrenörümüz Polat Kaya'yı başarılarından dolayı tebrik etti. Takım koordinatörümüz Sead Ok, 5 kez üst üst finale kalmanın kolay bir şey olmadığını, eksik oyunculara rağmen tek hedeflerinin okulumuza şampiyonluğu getirmek olduğunu belirtti. Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi Basketbol Takımımıza İstanbul Finalinde başarılar diliyoruz..