Basketbol Takımımız Samsun'da

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi Basketbol Takımımız Samsun'da yapılacak olan Liseler Arası Basketbol Türkiye Şampiyonasına katılmak üzere tüm hazırlıklarını tamamladı. 14-18 Mart tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında 8 takım mücadele edecek. Takım Koordinatörümüz Sead Ok, Samsun'a tam kadro olarak gideceklerini, takımdaki motivasyonun üst seviyede olduğunu ve takım olarak tek hedeflerinin Türkiye Şampiyonu olup okulumuzu Dünya Şampiyonasında temsil etmek olduğunu ifade etti. Takımımızın yaptığı son antremandan sonra, okulumuzun genel müdürü Nurettin Demirci, lise müdürümüz Selçuk Erdem ve ilkokul Müdürümüz Muaz Çal ile motivasyon yemeği yenildi. Lise Müdürümüz Selçuk Erdem, takım oyuncularımızın şampiyonluğu okulumuza getireceklerine inandığını belirtti ve şampiyonada oyuncularımıza başarılar diledi. Genel Müdürümüz Nurettin Demirci ve ilkokul Müdürümüz Muaz Çal ise oyuncularımızın çok emek verdiklerini ve emeklerinin karşılıklarını alacaklarına inandıklarını ifade ettiler. Özel Mürüvvet Evyap Koleji Basketbol Takımımıza Türkiye Şampiyonasında Başarılar Diliyoruz..