Bilardo Kulüp Etkinliği

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi kulüpleri içinde şüphesiz en çok rağbet görenlerden biri de Bilardo Kulübü. Okulumuzda  5 yıldır faaliyet gösteren Bilardo Kulübü, bu yıl profesyonel bir bilardo eğitmeni ile yoluna devam ediyor. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı için, bilardo eğitimlerimiz Kerem Taşkeser ile sürecek. Kerem Taşkeser, ülkemizde bilardonun tanınıp sevilmesinde büyük emekleri olan Semih Saygıner'i örnek almış, Türkiye Bilardo Şampiyonlarında bulunmuş, aynı zamanda bilardo eğitimlerini içeren videolar hazırlamak yoluyla da bilardoyu bir tutku halinde genç kuşaklara yaygınlaştırmayı misyon edinmiş bir isim. Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi ögrencilerinden 11 kişilik bir gurup ile  hocamız kulüp faaliyetlerine  devam ediyor. Bilardo Eğitmeni Kerem Taskeser,  interaktif sunumlarla teorik olarak bilardonun mantığını öğretirken, okulumuzdaki bilardo masalarında pratik uygulamalar, gösteri maçları, duruş - tutuş -vuruş eğitimleri ile  zevkli, eğlenceli bir o kadar da öğretici bir program uyguluyor.Bu yıl eklenen yeni 3 bant maç masamız ve bilardo ekipmanlarımız ile kulüp öğrencilerimiz daha keyifli bir öğrenme ortamında eğtimlerini sürdürecek. Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi Müdürü Selçuk Erdem "Gençlerimizin bilim,spor ve sanat alanındaki tüm taleplerini karşılamak için gereken özveriyi gösteriyoruz. Yeni bilardo masamız ve ekipmanlarımız ile öğrencilerimiz teknik düzeyde becerilerini sergileyip güzel vakitler geçireceklerdir. Yoğun ders temposu içinde bir soluk alma, stress atma aracı olarak bilardo sporunu önemli görüyorum." dedi.

26 Ekim Çarşamba günü Okul Müdürümüz Selçuk Erdem'in  başlama vuruşuyla açılışını yaptığımız kulüpte, kulüp öğrencilerimiz pastamızı kesip davetlilere ikram ettiler.  Kulüp Eğitmenimiz Kerem Taşkeser de açılışa özel  bir gösteri yaptı.