Cumhuriyet Bayramı İlçe Töreninde Okulumuzu Temsil Ettik

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 93. yılı Kutlama Programı, Sarıyer İlçemizde 28 Ekim 2016 Cuma günü saat 13.00 da Sarıyer Meydanı Atatürk Anıtına çelenk konulması, İstiklal Marşımız eşliğinde göndere bayrak çekilmesi ile başladı. Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi'ni Okul Müdürü Selçuk Erdem temsil etti.

29 Ekim 2016 Cumartesi günü ise Sarıyer Kaymakamı Sayın Gürsoy Osman Bilgin'in makamında kutlamaları kabulu ile başlayan ve geçit töreni ile son bulan kutlama programında Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi'ni  9A ve 9F sınıfı öğrencileri  temsil etti. Programda öğrencileri sevk ve idarede Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Bilgili, Matematik Öğretmeni Elif Gündüz ve Tarih Öğretmeni Ümit Coşgun görev üstlendiler.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dehası ve Türk Milletinin çelikten iradesi ile bir varlık yokluk mücadelesinin zaferle sonuçlanmış neticesidir Cumhuriyet.  Milli Mücadelenin  tacı, egemenliğin ilanı, halk iradesinin yansımasıdır Cumhuriyet.

29 Ekim 1923'ten bu güne her yıl büyük bir  gurur ve coşkunlukla  kutladığımız Cumhuriyetimizi, Mustafa Kemal Atatürk'ün veciz ifadesiyle "ilelebet payidar kılmak" için canla başla çalışacağımıza söz veriyoruz.