Destination Imagination Klübü

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi olarak Üç yıldır Destination Imagination (Hayale Yolculuk) derneğinin düzenlediği turnuvalara katılmaktayız. Bu senede 10-11-12 Mart 2017 tarihleri arasında Kuşadası Efes Kongre Merkezi’nde yapılacak olan Destination Imagination Türkiye ayağı, Yaratıcı Problem Çözme Etkinliği’ne  hazırlıklarımız devam ediyor. Yarışmaya üç farklı kategoriden katılacağız. Scientific kategorisinde Team Fact U, Bilimsel bir gerçeği, tiyatro ve kriptoloji kullanarak anlatmaya çalışacaklar. Service Learning kategorisinde Worm-tastic Fertilizers grubu, toplum yararına olan bir konuyu fabl kullanarak aktarmaya çalışacaklar. Improv: 3-Peat adlı kategoride ise Where is Fatih grubu, önceden hazırladıkları çeşitli eşyalar ile verilen tema, karakter ve durumu kullanarak doğaçlama tiyatro sergileyecekler. Yarışmaya katılacak 13 öğrencimiz ellerinden gelen gayreti göstererek okulumuzu en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz.