Dönem Kapanışı

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi Müdürü Selçuk Erdem, karne heyecanı yaşayan öğrencilerimizin heyecanını paylaştı.Öğrencilerimizin heyecanını paylaşan Selçuk Erdem, öğrencilerimize bir değerlendirme konuşması yaptı.         Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi 2016-2017 Eğitim Öğretim yılınının birinci döneminde; Modern Laboratuvarımız açıldı, 9 yıl sonra kantin açılıp,hizmete girdi,Basketbolda İstanbul İkincisi olduk,Futsal da bölge grup İkincisi olduk,Okul Meclisi toplantıları ve Okul Aile Birliği toplantıları düzenli olarak yapıldı,                                                                                                                                                                                                                                                 Gıda Kermesi yapıldı. -Kermes geliri ile çevre de ki ilköğretim okullarına kitap yardımı yapıldı. -Üniversite Tanıtım Programları ve Üniversite gezileri yapıldı. -Kariyer Günleri kapsamında meslek gruplarından konuklar davet edildi ve meslek tanıtımları yapıldı. -Veysel Vardar Görme Engelliler Okulu öğrencileri ve Özel Mürüvvet Evyap Koleji öğrencileri ile beraber ortak sosyal sorumluluk projesi başlatıldı. - Tübitak Proje yarışmalarına başvurular yapıldı. -Destination İmanagation yarışmasına katılmak için çalışmalar başlatıldı. Dönem sonunda kolej de 73 öğrenci teşekkür, 96 öğrenci takdir alırken fen lisesinde 1 öğrenci teşekkür,59 öğrenci takdir belgesi aldı. Toplamda 229 belge verildi. Okul Müdürümüz Selçuk Erdem, Müdür Yardımcıları Ekrem Tok ve Berna Öztürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerine emeklerinden dolayı teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.