Eğitim Fuarındayız

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi olarak 10.11. ve 12.sınıflarımız ile beraber 30-31 Mart 2017 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında düzenlenen Eğitim ve Kariyer Fuarında ki panellere katıldık. İlk gün 10.sınıflarımız Doğru Meslek Seçimi? Doğru Karar Vermek? gibi konulu İstanbul Teknik Üniversitesi'nin özel olarak hazırlamış olduğu lise öğrencilerinin kendilerine uygun mesleği seçebilmeleri için teknikleri aktardığı seminerlere katıldılar.İkinci gün ise 11. ve 12.sınıflarımız YGS'de ki başarı sıralamalarının LYS'de nasıl ve ne kadar yukaraya çekebileceklerini detaylı şekilde anlatan güzel bir sunuma katılmış oldular. Öğrencilerin moral bozmalarına gerek olmadığını, YGS ile kaybettikleri çok şey olmadığını, LYS'de başarı sıralamalarını üste çekebileceklerini anlattı.Öğrencilerimiz iki gün yapılan bu seminerlerden bilgilenmiş bir şekilde mutlu ayrıldılar.Geziye katılan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.