Evyap Yelken Açtı

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi 9. Sınıf öğrencilerimiz sene sonu sınav stresini yelkenle denize açılarak attı. Beden eğitimi zümresinin düzenlemiş olduğu etkinlik Fenerbahçe Marina'da gerçekleşti. Yelkene merhaba programında teknelerde güvenlik brifingi ve denize çıkış, rüzgar, tekneler, yelken donatma, kullanma ve yatçılık kültürü hakkında temel bilgiler aldılar. Öğrencilerimiz Gorbon model 6.5 metrelik tekne ile 3 saatlik programı keyifli bir aktivite ile tamamladılar. Bu etkinlikte Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Aytek Turan ve Sonay Kefeli refakatinde öğrencilerimiz; Breeze Buse Merrick, Hasan Emirhan Balkaya,Kerem Meral,Sarp Dereli ve Yusuf Talha Kaya yer aldılar. Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi Müdürü Selçuk Erdem etkinlik için teşekkür etti.