Geleceğin Meslekleri

Özel Mürüvvet Evyap Fen Lisesi  öğrencileri, 22 Aralık 2016 tarihinde Türkiye'nin önde gelen yöneticilerinin sunumlar yaptığı  bir etkinlikte dinleyici oldular. Microsoft Türkiye'nin CEO'su Murat Kansu, Boyner Holding CEO'su Eren Çamurdan, Sabancı Üniversitesi Finans Profesörü Özgür Demirtaş ve Enerjisa CEO'su Kıvanç Zaimler'in  konuşmacı olarak katıldığı program öğrencilerin zihin dünyalarında yeni ve farklı çağrışımlar yaptı. 30 okulun katılımıyla gerçekleşen panelde önümüzdeki 20 yılda Türkiye'de ve dünyada öne çıkacak sektörler nelerdir? sorusu tüm konuşmaların merkez noktasını oluşturdu. Robert Kolej Genç Başarı Klübü'nün düzenlediği panel, 21.yüzyıl yetkinliklerinin geleceğin dünyasında ne ölçüde etkiler ortaya koyacağını bir kez daha vurgulamış oldu.Programa katılan öğrencilerden 10 Fen A sınıfı öğrencisi Doğa Seçkin, " Bu yıl Özel Mürüvvet Evyap Okullarına katıldım, Özel Mürüvvet Evyap Fen Lisesi; uyguladığı eğitim programı ile öğrencilerine yeni çağın gerektirdiği becerileri kazandırma yolunda emek yoğun  çaba sarfeden bir okul, farklı kurslar, programlar ve öğrenci organizasyonları ile  öğrencilerini yarınlara hazırlıyor. Kendim ve arkadaşlarım için okulumu doğru  tercih olarak görüyorum" dedi.