Genç Yetenekler Ses Yarışması

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi öğrencileri 7. Evyap Genç  Yetenekler Ses Yarışması’nda yetenekleri ile izleyenleri etkiledi. Her yıl  gerçekleştirilen ses yarışmasının bu yılki finali 15 Aralık 2017 Cuma günü okul konferans salonunda yapıldı. Okulumuz Müzik Öğretmeni Mustafa Güzel’in yönetiminde  ilk dönem boyunca performans çalışan öğrencilerimiz sahnede birincilik için kıyasıya bir mücadele verdiler. Yarışma boyunca gözler jüride oldu. Yarışmanın jürisinde de yine okulumuz Müzik Öğretmenleri Bige Öner, Mustafa Ersen ve Şule Öner yer aldı. Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi 7. Evyap Genç Yetenekler Ses Yarışması’nın bu yılki yarışmacıları ve şarkıları oldukça iddialı idi. Her tarz ve ritimden oluşan geniş bir yelpazeye sahip performanslar, öğrencileri   coşkuyla eğlendirdi. Sahneye ilk defa çıkan bir  çok öğrencinin sergilediği düet performanslar, dinleyicilere eşsiz bir müzik keyfi sundu. Rock performanslardan türkülere, Türkçe pop türünden  R&B şarkılara çok geniş bir yelpazeden oluşan repertuar ilgiyi yüksekte tuttu.  Katılımcı ve dinleyicilerin mutlu ayrıldığı yarışmada, yarışmaya  katılan tüm öğrencilere katılım belgesi,  dereceye giren öğrencilerimize ise başarı belgesi verildi. Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi Müzik Zümresi, öğrencilerini sanatın her alanında yer almayı isteyen ve bu uğurda emek veren  bireyler  olarak yetiştirmek amacındadır.Programın sonunda  Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi Müdürü Selçuk Erdem, yarışmayı düzenleyen müzik zümresine, yarışmanın organize edilmesinde  büyük gayret gösteren ve yarışmada performans sergileyen öğrencilere teşekkür etti.  Okul Müdürü Selçuk Erdem “Bu çocuklar güzel sesleri ve cesaretleri ile bizi mutlu ettikleri gibi tüm izleyen arkadaşlarına da müziğin iyileştirici etkisini yansıttılar çok teşekkür ediyorum.”  Dedi.  Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi 2017-2018 1. Dönem  7. Evyap Genç  Yetenekler Ses Yarışması’nda  performans sergileyen  öğrencilerimiz: Nazlı Deniz Değer, İdil Kutlu, Zehra  Tekneci, Melisa  Doğan, Bahar  Yıldız,  Sueda  Demiral, Doğa  Dalgıç, Başak  Maraba, Oğuz Örsler, Nisa  Derici, Yusuf Sait Korkmaz, Uğur Samanlıoğlu, Meltem  Şahin, Eda  Çebi, Leah Hatun Koç, Zeynep Kekezoğlu  ve Zeynep Güzel oldu. Seçim çok zor olsa da; Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi 2017-2018 1. Dönem 7. Evyap Genç  Yetenekler Ses Yarışması’nda dereceler ve öğrenci isimleri aşağıdaki gibi şekillendi.  1. Melisa Doğan, 2. İdil Kutlu, 3. Yusuf Sait Korkmaz ve Uğur Samanlıoğlu ikilisi olurken 4. Başak Maraba, Jüri özel ödülünü Fatma ZehraTekneci, Evyap sanat ödülünü Meltem Şahin ve son olarak Evyap müzik ödülünü Zeynep Kekezoğlu kazandı. Birçok iyi performans dan en iyiyi seçmek oldukça zor oldu. Yarışmaya katılan  tüm öğrencilerimizin böyle bir etkinlikte yer almak istemeleri ve bu uğurda verdikleri  emekler bizler  için her şeyden daha önemlidir. Tüm öğrencilerimizi tebrik eder, Jüri olarak görev alan müzik öğretmenlerimize teşekkür ederiz.