İngilizce Film Kulübü İzlediği Filmleri Sergiledi

İngilizce Film Kulübü, Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi öğrencilerinin film tutkularına yer veren aynı zamanda da İngilizce dinleme ve konuşma becerilerine katkı sağlayan bir kulüptür. Filmlere karşı ilgili olan ve İngilizce film izlemenin yabancı dil ediniminde etkin rolü olduğu yadsınamaz.Öğrencilerimiz her hafta bir film izleyip sonrasında film hakkında fikirlerini tartışıp, filmin oyuncuları ve senaryosu hakkında İngilizce metinler yazmaktadır. İngilizce film kulübü öğrencilerimiz, bugüne dek izlediği filmleri Yabancı diller panosunda diğer arkadaşlarının beğenisine sundu.Bu haftanın filmi " The Silence of theLambs" (Kuzuların Sessizliği) oldu. Yabanci diller bölümünden öğretmenimiz Özlem Yıldırım'ı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.