İstanbul Bilgi Üniversitesi Tanıtım Gezisi

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi olarak 11. ve 12. sınıflarımızla beraber Üniversite Tanıtım Günleri programımız kapsamında İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü’ne gittik. İstanbul Bilgi Üniversitesi tanıtım ekibi tarafından karşılandıktan sonra öğrencilerimiz için hazırlanan sunumu izledik. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde okuyan öğrenciler tarafından yapılan sunumda, öğrencilerimiz; burs olanakları, yurt imkanları, erasmus ve ex-change programları, yandal ve çift anadal programları konularında bilgilendirildi. Öğrencilerimiz en çok merak ettikleri, yandal ve çift anadal, bölümler arası geçişler konularında orada okuyan öğrencilerden net bilgiler edindiler. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin Santral Kampüsünü gezen öğrencilerimiz kampüsün özellikleri hakkında bilgiler edindiler. Ayrıca 2015 mezunlarımızdan İstanbul Bilgi Üniversitesi Endüstri Mühendisliğinde okuyan öğrencimiz Zeynep Sezer de gezi boyunca bizlere eşlik ederek öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdı. Mezun öğrencilerimize, İstanbul Bilgi Üniversitesi tanıtım ekibine ve gezimize katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.