Kariyer Günleri "Hukuk Eğitimi"

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi ''Kariyer Günleri''  etkinliğinde bu hafta Hukuk Eğitimi tüm yönleriyle tanıtıldı.  MEF Üniversitesi Hukuk Fakültesinde Araştırma  Görevlisi olarak çalışan Sayın Ceren Mermutluoğlu, bilgilendirici bir sunum gerçekleştirdi. Gelecekte kariyerini hukuk okuyarak inşa etmek isteyen öğrencilerin tercihli olarak dahil edildiği tanıtım programı etkili oldu. Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi öğrencileri, hukuk fakültesi hakkında merak ettikleri tüm sorulara cevap buldular. Hukuk fakültesi mezunları hangi alanlarda istihdam edilir?  Hakim,avukat,savcı nasıl olunur? Hukuk okumak için öğrencide bulunması gereken kişilik özellikleri neler olmalıdır? Yurt dışında hukuk yüksek lisansı yapmanın katkıları neler olur? Öne çıkan başlıklar oldu. Seminerimize katılan tüm öğrencilerimize ve MEF Üniversitesi Araştırma Görevlisi Sayın Ceren Mermutluoğlu'na teşekkür ediyoruz.