Koç Üniversitesi Tanıtım Gezisi

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi olarak 12.sınıflarımızla beraber Üniversite Tanıtım Günleri programımız kapsamında Koç Üniversitesine gittik.Koç Üniversitesinin tanıtım ekibi tarafından karşılandıktan sonra öğrencilerimiz için hazırlanan sunumu izledik.Koç Üniversitesinde okuyan öğrenciler tarafından yapılan sunumda,öğrencilerimiz;burs olanakları,yurt imkanları,erasmus ve ex change programları, yandal ve çift anadal programları konularında bilgilendirildi. Öğrencilerimiz en çok merak ettikleri, yandal ve çift anadal, bölümler arası geçişler konularında orada okuyan öğrencilerden net bilgiler edindiler. Ayrıca geçen seneki mezunlarımızdan Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okuyan öğrencimiz Aslı Deniz Değer ve Koç Üniversitesi Kimya Mühendisliğinde okuyan öğrencimiz Emir Baştan da gezi boyunca bizlere eşlik ederek öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdı. Mezun öğrencilerimize , Koç Üniversitesi tanıtım ekibine ve gezimize katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.