Liseler Arası Basketbol İstanbul Şampiyonası Başlıyor

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi Basketbol Takımımızın final grubunda seribaşı olarak başlayacağı Liselerarası İstanbul Şampiyonası başlıyor. Basketbol takımımız ilk maçını 26.Aralık.2016 Pazartesi günü oynayacak. 11 günde 8 maç yapacak olan basketbol takımımız, Basketbol Takım Koordinatörü Sead Ok ve Basketbol Antrenörümüz Polat Kaya yönetiminde çok disiplinli bir şekilde tüm taktik ve teknik çalışmalarını tamamlayarak hazırlandılar. Basketbol takımımızın disiplinli ve yoğun çalışmalarını Okul Müdürümüz Selçuk Erdem ve Takım Koordinatörümüz Sead Ok bir araya gelerek sıkı bir şekilde takip ettiler. Okul Müdürümüz Selçuk Erdem, takımımıza sonsuz güven duyduğunu ve emeklerinin karşılıklarını alarak okulumuza şampiyonluğu getireceklerine inandığını ifade etti. Lise Basketbol Takımımıza turnuva da başarılar diliyoruz..