LÖSEV İle Güzel Bir Söyleşi Gerçekleştirdik

4. sınıf öğrencilerimiz okulda kurdukları bir pazarda velilerimizi de davet ederek PYP ünitemiz kapsamında ürettikleri ürünlerin  satışlarını gerçekleştirdiler. Sonrasında kazandıkları ücretler toplamını bir sosyal proje geliştirerek LÖSEV'e bağışlamak istediklerini belirttiler. Biz de öğretmenler olarak öğrencilerimiz ile LÖSEV arasında bir köprü kurduk ve LÖSEV'de görevli bir uzman okulumuza gelerek çocuklarımız ile güzel bir seminer ve söyleşi gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin Lösemili çocuklara daha duyarlı olmalarını ve kendi yaşantılarında nelere dikkat etmeleri gerektikleri hakkında bilgiler sunarak okulumuzu ziyaret eden LÖSEV ve görevli uzman arkadaşlara çok teşekkür ediyoruz. Her zaman destekçiniz olarak yanınızda bulunacağız.