Marmara Tıp Fakültesinde Bir Gün

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi olarak  11 ve 12.sınıflarımızdan Tıp Fakültesi düşünen öğrencilerimizle beraber Marmara Tıp Fakültesi'ne misafir olduk.Tıp Fakültesi eğitimin kaç yıl olduğu,nasıl olduğu,tıp fakültesi mezunlarının doktorluk dışında neler yapabileceği,doktor olacak bir birey de ne gibi özellikler olması gerektiği,doktorluk,uzmanlık ve çalışma hayatında ne gibi süreçlerden geçileceği,ülkemizde ve dünya da ki sağlık sektörünün ne durumda olduğu,tıp laboratuvarlarının kullanımının önemi konusunda bilgiler aldık.Daha sonra yeni yapılan Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin ilk üç yılında eğitim alınan amfi ve laboratuvarlarını gezdik.Bize Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin kapılarını açan velimiz Ümit Şehirli'ye ve gezimize katılan öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.