Matematik Köyü ve Ege Gezisi

Matematik zümresinin, 3-4-5 Mayıs tarihlerinde düzenlemiş  olduğu Matematik Köyü Gezisi büyük beğeni topladı. 6. sınıf öğrencilerinden oluşan gezide öğrencilerimiz; İzmir, Aydın, Denizli ve Afyon şehirlerini gezerek tarihi ve bu şehirlerin doğal güzelliklerini yakından gördüler. Efes, Hierapolis Antik Kentleri, Meryem Ana Evi ve Pamukkale travertenleri rehberler eşliğinde gezildi. Öğrencilerimiz, Nesin Matematik Köyü'nde konakladılar. Köyde akademisyenlerden matematik dersi alan öğrenciler, dersleri çok ilginç ve eğlenceli bulduklarını söylediler. Köyü gezen ve dersleri dikkatle dinleyen öğrenciler, matematiğe yaklaşımlarının değiştiğini ifade ettiler. İkramları, ilginç aktiviteleri ve unutulmaz sohbetleriyle çok eğlenceli geçen gezinin bitmesini hiç istemediler.