Münazara Kulübü Başarısı

3-4-5 Aralık tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi'nde düzenlenen 9. Üniversiteler arası Boğaziçi Çaylaklar Münazara Şampiyonası'na okulumuzun 12.sınıf  öğrencilerinden Botan Alagöz ve Zeynep Güzin Örsler katıldılar. Turnuvada 190 üniversite ve 6 lise takımı yarıştı. İçlerinde Boğaziçi, ODTÜ, Koç, Sabancı ve İstanbul Üniversitelerinin de bulunduğu, 20'den fazla üniversitenin ve 3 lisenin (Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi,Gaziantep Kolej Vakfı,Galatasaray Lisesi) katıldığı turnuvada takımımız 196 takım içinde 77. sırada turnuvayı bitirdi. Üniversiteler arası bir etkinlikte bir lise takımının bu performansı son derece başarılı. İyi bir derece alan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.