Münazara Turnuvası

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi Münazara Kulübü  öğrencilerinin yürüttüğü Münazara Turnuvası tüm hızıyla devam ediyor.Jüri üyeliğini okulumuz öğrencilerinden Melih Furkan Şen, Sena Sunbul, ve Zeynep Güzin Örsler'in  yaptığı  yarı finalde yarışan 9C ve 11A sınıfı kıran kırana mücadele ettiler.Tarafların heyecanı gözlerinden okunuyordu.

Münazarada öğrencilerimiz "Endüstriyel hayvancılık yasaklanmalı" konusunda argümanlarını sundular ve birbirlerinin argümanlarını çürütmeye çalıştılar.

Jüriyi etkilemeyi ve diğer tarafın argümanlarını çürütmeyi başaran taraf 11A sınıfı oldu.11A sınıfını tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.

Yarı finale gelene kadar öğrencilerimiz "Şiddet içerikli oyunlar yasaklanmalıdır.", "Nükleer santral yapılmalıdır.", "Organ bağışı ölen bireylerde zorunlu tutulmalıdır." gibi konularda kendilerini ifade etme şansı buldular.Bu münazara turnuvası sayesinde öğrencilerimizin toplum karşısında,inandıkları bir düşünceyi,inançla ve özgürce savunma alışkanlığı güçlendi.Kendilerine güveni arttı ve araştırma yapmanın önemini anladılar.