Mürüvvet Evyap Hanımefendi Anısına

Özel Mürüvvet Evyap Okulları, vefatının 12. yıl dönümünde okul çapında düzenlenen etkinliklerle Mürüvvet Evyap Hanımefendi’yi andı.

“Mürüvvetli Olmak” başlıklı kompozisyonları ile okul çapında düzenlenen yarışmada, Mürüvvet Evyaplı öğrencilerimiz on iki yıldır kök salmış ve manevi değerlere önem veren bir okulda yaşamanın haklı gururunu ifade ettiler.

Mürüvvet isminin anlamına yakışır biçimde yıllarca bu okulda eğitim gören öğrencilerimiz hem kelimenin onlarda uyandırdığı düşünceyi hem de “Mürüvvet Evyap Hanımefendi” adına yapılan okulda okumanın manevi anlamına değindiler.

Dereceye giren öğrencilerimiz:

1. 11. Fen /A Melike Sağıroğlu
  2. 10 Fen/ A İrem Bölen
  3. 10 Fen/A İlhan Aydınlı

Mansiyon Ödülü: 9/B Cemil Furkan Korkmaz, 9/C Sarp Dereli, 11/C Fatma Ceyda Cihan oldu.

Yarışmada dereceye giren öğrencilerimize Okul Müdürümüz Selçuk Erdem Bey bayrak töreninde sertifikalarını ve hediyelerini takdim etti. Yarışmaya katılan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.