Mutlu Aile Mutlu Çocuk Semineri

Rehberlik Zümremizin düzenlemiş olduğu '' Mutlu Aile Mutlu Çocuk'' semineri 25 Mart 2017 cumartesi günü Uzman Psikolog Aslı Benk Palomba tarafından gerçekleştirildi. Aslı Benk Palomba, ailelerin okul öncesinde, okula başladıkları dönemde ve ergenlik dönemi içerisinde karşılaşabilecekleri sorunlar konusunda bilgi verdi ve ardından çocukların yaş dönemine göre sorunlara karşı yapılabilecek çözümler hakkında önerilerde bulundu. Çözüm önerilerini anlattıktan sonra ailelerimizin, en çok yaşadıkları sorunları dinleyerek onların yaşadıkları problemlere bire bir uygulayabilecek çözüm yolları hakkında bilgilendirme yaptı. Uzman Psikolog Aslı Benk Palomba'ya ve katılan velilerimize çok teşekkür ediyoruz.