Öğrencilerimiz Genç Başarı Eğitim Vakfı "Kariyer Meet-Up" Etkinliği'ndeydi

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi “Girişimcilik Atölyesi” öğrencileri Genç Başarı Eğitim Vakfı’nın düzenlediği “Kariyer Meet-up” kampındaydı.

Atölyede yer alan on öğrencimiz, 8 Mayıs 2018 Pazartesi günü MetLife ve Genç Başarı Eğitim Vakfı iş birliğinde, Kavacık Limak Eurasia Luwury Otel’de düzenlenen Meet-up etkinliğine katıldı. Öğrencilerimize Girişimcilik atölyesi öğretmeni Ece Aygün eşlik etti.

On farklı okuldan onar öğrencinin katıldığı etkinlikte; her okuldan gelen öğrenciler farklı okullarla gruplar oluşturarak masalara yerleştiler. Her grubun başında MetLife şirketinden profesyonel bir çalışan, mentor olarak bulundu. MetLife’tan üst düzey yöneticilerin ve MetLife Ceo’sunun başarılı olmanın inceliklerine değindiği konuşmalardan sonra öğrenciler masalarındaki iş hayatı profesyonelleriyle konuşup, deneyimlerini dinleme ve kendi fikirlerini paylaşma fırsatı buldular. Life Changer Meet - Up ile gençlerimizin; Profesyonel yaşamdaki kişilerin kariyer yolculuklarını öğrenmeleri, rol modeller ile tanışmaları, yöneticilerle bire bir iletişim kurmaları sağlandı.

İnosvasyon kampına katılan liseli öğrencilerimiz: Fatma Zehra Tekneci, Ceyda Ceren Eski, Damla Altan, Deniz Jan Fişekçi, Almila Özdemir, Begüm Akpınar, Ceyda Cihan, Aysima Kaya, Handan Özcan ve Melisa Doğan’a Genç Başarı Eğitim Vakfı Genel Müdürü Seçil Çelebi tarafından katılım sertifikaları verildi.