Okçuluk Çalışmaları

Özel Mürüvvet Evyap Okullarının 4 yıl önce bünyesine Gözde Bingöl hocamız tarafından katmış olduğu okçuluk branşı, öğrenciler tarafında büyük ilgi görmekte. En çok ilgi gören branşlardan olan okçuluk sporunun minik yıldızları başarılı atışlarıyla dikkat çekiyor. Okulumuzda okuyan 32 tane lisanslı okçumuz, her sene hedeflerini 12'den vuran performansları ile göz dolduruyor. Okçuluk sporuna artan ilginin dikkat çekici olduğunu vurgulayan Gözde Hocamız bu çalışmalarının emeğini boylarından büyük oklarla atış yapan öğrencilerimizin karşılığını kat kat alacağına yürekten inanıyor. Antremanlarda antrenörlerini büyük bir dikkat ile dinleyen minik okçularımız hedeflerinin yüksek olduğunu ve büyük bir azim ile çalışmalarına devam edeceklerini söylüyor.