OKSEF Fen Bilimleri Proje Yarışması Özel Ödülü Türkiye’yi Temsil Hakkı

Özel Mürüvvet  Evyap Fen Lisesi öğrencileri bu yıl da katıldıkları yarışmalarda okulumuzu en iyi şekilde temsil edip yüzümüzü güldürdüler. Özel Oğuzhan Özkaya 2018 Fen Lisesi Ulusal ve Uluslararası Bilimsel Proje Yarışmasına Fizik dalında  başvuru yapan öğrencilerimiz, 10 Haziran 2018 Pazar günü ödül töreninde derecelerini öğrendiler. Fizik dalında “Biyodizel Üretimine Dış Elektriksel Alanın Viskozite Üzerindeki Etkisi”  isimli proje ile 10 fenA sınıfından öğrencimiz  İrem Bölen ve  11FenA sınıfından öğrencimiz Nisa Özen Aydın Özel Oğuzhan Özkaya 2018 Fen Lisesi Ulusal ve Uluslararası Bilimsel Proje Yarışmasına Fizik dalı Özel Ödülüne layık görülüp Tunus’ta  yapılacak  Atast I- Fest yarışmasında Türkiye’yi temsil hakkı kazandı. Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Elde edilen başarı sonrasında memnuniyetini dile getiren  Özel Mürüvvet Evyap  Koleji ve Fen Lisesi Fen Bilimleri bölüm başkanı Ahsen Er Taştan, “ Başarımız  ekip çalışmasına bağlı, öğrencilerimizi ve onlara destek sunan fen bölümü öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum.” Dedi.

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi Müdürü Selçuk Erdem elde edilen başarının bir tesadüf değil sistemli olarak ortaya konulan gayretlerin  doğal bir sonucu olduğunu, öğrencilerimizin farklı bilim ve proje yarışmalarında da çeşitli başarılar elde ettiklerini yineledi. Başta Fen Bilimleri Zümre Başkanı Ahsen Er Taştan  olmak üzere projede katkı sunan Yalçın Urfa’ya, Nilgün Serbest’e, Cansu Güler’e, Esin Kılınç’a  ve ödül töreninde öğrencilerimize İzmir’de eşlik eden Sare Velidedeoğlu’na teşekkürlerini sundu.