Okulumuzun Milli Gururları

Okulumuzda öğrenim görüp mezun olmuş ve hala eğitim görmekte olan basketbolcu öğrencilerimizden alt yapı milli takımlarımızda 10 öğrencimizi görmek bizleri sevindirmiştir. Küçük yaşlarda seçip yetiştirdiğimiz, okul takımımızda oynamış basketbolcu öğrencilerimizi milli takım formasıyla görmek ve izlemek bizler için en büyük mutluluk. Milli takımlarımızda bu kadar çok öğrencimiz olduğunu görmek bizler için doğru yolda olduğumuzun en güzel göstergesi. Milli takım yolcusu olan basketbolcu öğrencilerimiz; Furkan Korkmaz, Enes Berkay Taşkıran, Ömer Utku Al, Bekir Karlı, Umut Geçen, Oğuzhan Yarol, Mert Camcı, Serhat Tüzinoğlu, Erol Şekeroğlu ve Hamza Çelik. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.