ÖZEL MÜRÜVVET EVYAP Anaokulu Miniklerinden Muhteşem Mezuniyet Töreni

Özel Mürüvvet Evyap Anaokulu 6 yaş öğrencileri muhteşem bir program gerçekleştirerek mezun oldu.

Okulun konferans salonunda gerçekleşen program, İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başladı. Minik öğrencilerin mezuniyet için hazırladıkları özel programda;Peter Pan, Bremen Mızıkacıları, Kraliçe Pako Dramaları, Karadeniz, Balkan ve Kafkas dansları ile okul korosunun seslendirdiği İngilizce ve Türkçe şarkılar yer alırken öğrencilerin performansı velilerden çok alkış aldı.

Kepler havaya...
Öğrenciler madalyalarını ve mezuniyet diplomalarını öğretmenlerinden alarak fotoğraf çektirdiler. Ardından hep birlikte keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerini büyük bir coşkuyla kutladılar. Mezuniyet pastalarını keserek programı mutlu bir şekilde sonlanlandırdılar.