Özel Mürüvvet Evyap Koleji Ankara'da

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi  12.sınıf  öğrencileri   hem Anıtkabir ziyareti yapmak, hem de Ankara'daki üniversiteleri ziyaret edebilmek amacıyla Ankara gezisi düzenledi .Ankara gezisinin  ilk durağı olan Anıtkabir'de öğrencilerimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü  ebedi istirahatgahında ziyaret ettiler.Atamızın mozolesi önünde duygulanan öğrencilerimiz Atamızı saygıyla andıktan sonra Atatürk’ün kişisel eşyalarının sergilendiği ve İstiklal mücadelesinin anlatıldığı müzeleri de gezerek Anıtkabir ziyaretini sonlandırdılar. Ardından 23  Nisan 1920'de Türkiye Büyük Millet Meclisi olan ve şu anda "Kurtuluş Savaşı Müzesi" olarak hizmet veren ilk meclisi ziyaret ettiler.

Öğrencilerimiz Ankara turunun ikinci gününde ise ilk olarak Bilkent Üniversitesi'ne misafir oldular ve Bilkent Üniversitesi'nin bölümleri,puanları,burs olanakları, yurt imkanları ve yurt dışı imkanları hakkında bilgiler edindiler.Bilkent Üniversitesi'nden  ayrıldıktan sonra Hacettepe Üniversitesi'ni ziyaret eden öğrencilerimiz Hacettepe Üniversitesi'nin amacı,puanları sağlık bilimlerine verdikleri önem,yurt imkanları konusunda bilgiler edindiler. Bizleri misafir eden Bilkent Üniversitesi'ne ve Hacettepe Üniversitesi'ne ve geziye katılan  tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.