Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi Okul Meclisi

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi Okul Meclisi 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının ikinci toplantısını gerçekleştirdi.Okul başkanı Selim Berke Köse,okul psikolojik danışmanı Sare Velidedeoğlu ve sınıf temsilcilerimizin oluşturduğu mecliste ilk önce Ekim ayında yapılan ilk toplantıda görüşülen konular ve alınan kararların uygulanma süreci görüşüldü.Yeni projeler ve okulda yapılan etkinliklerden bahsedildi.Ardından Okul Müdürümüz Selçuk Erdem ve Okul Aile Birliği Başkanımız Selda Erdoğan okul meclisi toplantımıza katılıp, meclisin gündemlerine katkıda bulunup yeni fikirler verdiler.Toplantımıza katılan  Okul Müdürümüz Selçuk Erdem' ve Okul Aile Birliği Başkanımız Selda Erdoğan'a meclisimize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz.