Özel Mürüvvet Evyap Okullarında Bursluluk Sınavı

Özel Mürüvvet Evyap Okullarında bugün, önümüzdeki eğitim-öğretim yılında burslu öğrenim görmek isteyen öğrenciler için düzenlenen bursluluk sınavı heyecanı vardı. Özel Mürüvvet Evyap Okullarının Sarıyer´de bulunan kampüsünde 4, 5 ve 8. sınıf düzeylerinde 1200’ün üzerinde öğrencinin katıldığı sınavda velilerinde öğrenciler kadar heyecanlı olduğu gözlemlendi. 4. sınıf öğrencileri için 10.30´da başlayan sınav 85 dakikada tamamlandı. 5. ve 8. sınıf öğrencileri için 13.00´da başlayan sınavın toplam süresi ise 5. sınıf öğrencileri için 85 dakika, 8. sınıf öğrencileri için 120 dakika. Sınav sonuçlarının 07 Mart 2018 Çarşamba Günü internet sitemiz üzerinden açıklanması planlanıyor. Sınava katılan tüm öğrenci ve velilerimize Özel Mürüvvet Evyap Okullarına duydukları güven ve gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eder, tüm öğrencilerimizi aramızda görmeyi umut ederiz.