Özel Mürüvvet Evyap Ortaokulu Mezuniyet Töreni

Özel Mürüvvet Evyap Ortaokulu öğrencileri kampüs bahçesinde düzenlenen törenle lise hayatlarına uğurlandılar. Okul Müdürü Nurettin Demirci "Okulumuz, nitelikli öğrenciler yetiştirmeyi, Türk milletinin gelişimine katkıda bulunmayı ve bunları toplum faydasına sunmayı görev edinmiştir. Siz kıymetli öğrencilerimizi mezun etmenin sevincini yaşıyoruz. Ömür boyu başarıların sizlerle olmasını diliyorum." diye konuştu.

Mezun öğrenciler adına ortaokul birincisi Ayşe İdil Evci’nin de bir konuşma yaptığı törende, ortaokul öğrencilerinden oluşan orkestra ile koro performansları sergilendi. Dereceye giren diğer öğrencilere de belge ve ödüllerinin verilmesinin ardından, 8.sınıf öğrencilerimize plaketleri sınıf rehber öğretmenleri tarafından verildi. Son ders konuşması okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Sezgi Demirağ Güngör tarafından yapıldı. Sezgi Demirağ Güngör konuşmasında vefa, adalet, hoşgörü gibi kavramlar üzerinde durarak Özel Mürüvvet Evyap Ortaokulunda elde ettikleri bu kazanımları hayatları boyunca unutmamaları gerektiği üzerinde durdu. Öğrenciler, mezun olmanın sevincini keplerini havaya atarak yaşadılar.